Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Lezing: 'Oekraïne in Oorlog'

Datum
dinsdag 24 mei 2022
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
2.01

Oorlog in Oekraïne. Ook in Nederland zijn de gevolgen voelbaar, en bijna dagelijks worden experts gevraagd naar hun mening en expertise om de oorlog in het Oosten te verklaren. Eén van de experts die u regelmatig hoort en ziet, is bijzonder hoogleraar War Studies aan ISGA Commodore professor Frans Osinga

Op 24 mei 2022 organiseren de Koninklijke Vereniging ter Beoefening van de Krijgswetenschap (KVBK) en het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) een lezing waarin Professor Osinga zijn analyse zal delen van de oorlog in Oekraïne. Geïntereseerden zijn welkom om 17:00 in zaal 2.01 van de locatie Wijnhaven.

Deze Nederlandstalige lezing wordt niet live gestreamd en wordt niet gepubliceerd op onze website.

Aanmelden

Meld u nu aan voor de lezing.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.