Universiteit Leiden

nl en

Landelijk Congres der Bestuurskunde

Datum
dinsdag 10 mei 2022
Locatie
Madurodam Den Haag

De macht van de media

Het Landelijk Congres der Bestuurskunde (LCB) is het grootste bestuurskundige evenement van Nederland. Op dit congres komen jaarlijks tussen de drie- en vierhonderd bezoekers, bestaande uit studenten en (young) professionals. Dit jaar is het thema: De macht van de media. 
Aan de hand van workshops en lezingen maak je kennis met dit thema. De 250 studenten en young-professionals gaan het debat aan en leggen de koppeling tussen theorie en praktijk. Een diverse groep organisaties, zowel vanuit de overheid als het bedrijfsleven, gaat met je in gesprek tijdens de netwerkcaroussel. 

Dit jaar zal het congres plaatsvinden op 10 mei in Madurodam, Den Haag. Houd voor meer informatie over de sprekers, workshops en het thema onze sociale media in de gaten!

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.