Universiteit Leiden

nl en

Film screening

Special Event over wereldwijde wapenhandel met Andrew Feinstein

Datum
maandag 23 mei 2022
Tijd
Locatie
Wijnhaven
Turfmarkt 99
2511 DP Den Haag
Zaal
2.02

De Honours Class 'A Better World is Possible' opent haar deuren voor een exclusieve filmvertoning van de film 'Shadow World', die de schokkende realiteit onthult van de wereldwijde wapenhandel - het enige bedrijf dat zijn winst in miljarden en zijn verliezen in mensenlevens.

De film is gebaseerd op het wereldwijd geprezen boek 'The Shadow World: Inside the Global Arms Trade' van Andrew Feinstein. Gezien de alomtegenwoordige impact van corruptie en de wereldwijde wapenhandel, zal Andrew van gedachten wisselen over hoe hij kan bijdragen aan een betere wereld.

Dit is een Engelstalig evenement. Meer informatie kun je vinden op de Engelse pagina.

Moderator

Moderator: Professor Joachim Koops en Sophie Vériter.

Registratiie en vragen

Je kunt je voor dit evenement aanmelden via dit formulier.

Voor vragen kun je mailen naar Sophie Vériter.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.