Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst World Teachers Programme

Datum
maandag 11 april 2022
Tijd
Locatie
Online

Het ICLON verzorgt diverse opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs, zoals de master lerarenopleiding, het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module (volledig overzicht). Deze voorlichtingsbijeenkomst richt zich specifiek op het World Teachers Programme. Tijdens de presentatie krijg je informatie over dit plusprogramma en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. 

Algemene informatie over de lerarenopleiding is te vinden op de volgende website: www.iclon.nl/lerarenopleiding. Hier vind je onder andere informatie over de toelatingseisen, alle opleidingstrajecten, aanmelddeadlines, aanmeldingsprocedure, de verplichte startdag en andere voorlichtingsbijeenkomsten.

Aanmelden

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst kan met het webformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.