Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Voorlichtingsbijeenkomst Zij-instroomtraject

Datum
dinsdag 8 maart 2022
Tijd
Locatie
Online

Het ICLON verzorgt diverse opleidingstrajecten die leiden tot een onderwijsbevoegdheid in het voortgezet onderwijs, zoals de master lerarenopleiding, het World Teachers Programme, de Educatieve minor en de Educatieve module (volledig overzicht). Deze voorlichtingsbijeenkomst richt zich specifiek op het Zij-instroomtraject. Tijdens de presentatie krijg je informatie over het Zij-instroomtraject en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Advies: lees voor aanvang van de voorlichtingsbijeenkomst de informatie over het Zij-instroomtraject op onze website.

Algemene informatie over de lerarenopleiding is te vinden op de volgende website: www.iclon.nl/lerarenopleiding. Hier vind je onder andere informatie over de toelatingseisen, alle opleidingstrajecten, aanmelddeadlines, aanmeldingsprocedure, de verplichte startdag en andere voorlichtingsbijeenkomsten.

Aanmelden

Aanmelden voor de online voorlichtingsbijeenkomst kan met het webformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.