Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Informatiebijeenkomst examentrainers en PAL-studenten

Datum
woensdag 26 januari 2022
Tijd
Locatie
Online

Ben je examentrainer, bijlesdocent of onderwijsassistent en ben je benieuwd of een lesbevoegdheid bij je past? Kom dan op woensdag 26 januari van 19.00 - 20.30 uur naar de online informatiebijeenkomst en verken je mogelijkheden! 

Deze avond wordt speciaal georganiseerd voor examentrainers, bijlesdocenten en onderwijsassistenten (waaronder Persoonlijk Assistent van de Leraar/PAL-studenten) die zich willen informeren over de mogelijkheden die er zijn om leraar te worden.

De informatiebijeenkomst wordt georganiseerd door de Nationale Denktank, Trainees in onderwijs, Universiteit Utrecht, Universiteit Leiden en Universiteit van Amsterdam.

Vul het aanmeldformulier in op de website van de Universiteit van Amsterdam.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.