Universiteit Leiden

nl en

Kunst en cultuur | Concert

Sinterklaasconcert Practicum Musicae

Datum
maandag 6 december 2021
Tijd
Locatie
Koninklijk Conservatorium
Juliana van Stolberglaan 1
Den Haag

- UPDATE-

Helaas is er tijdens dit concert geen publiek toegestaan i.v.m. de geldende Corona-maatregelen. Het concert vindt wel plaats en wordt opgenomen. Highlights van het concert zullen op social media worden gedeeld. Houd daarom onze Facebook en Instagram account in de gaten!

---------------------------

Dit jaar kunt u genieten van prachtige muziek tijdens het Sinterklaasconcert van onze Practicum Musicae studenten. De hele avond wordt gevuld met ensembles van Practicum Musicae studenten en het Practicum Musicae Orkest sluit de avond feestelijk af. 

Programma van PMO: 

Ravel - le Tombeau de Couperin

Haydn - Symfonie 104

Het programma van de Practicum Musicae ensembles volgt spoedig.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.