Universiteit Leiden

nl en

Debat

Leiden University Green Office event: Het verpakkingsprobleem uitpakken

  • Dr. Ir. Bjorn de Koeijer
  • Nicolas Navarre
  • Caitlin Ouwehand
Datum
donderdag 9 december 2021
Tijd
Locatie
Zoom

Productverpakkingen zijn essentieel. Het verlengt de houdbaarheid en heeft een grote invloed op aankoopbeslissingen. Het is echter ook een grote bron van afval, met name plastic voor eenmalig gebruik. Heb je ooit een conflict gevoeld bij het kiezen van een product vanwege het materiaal waarin het is verpakt? Of vanwege de vormgeving van de verpakking voor een ander product gekozen? Wilt u meer weten over de vele materiaal- en recycleerbaarheidsgerelateerde logo's die op verpakkingen te zien zijn? Goed nieuws, op 9 december 2021 van 18:30-20:00 organiseert LUGO een paneldiscussie ‘Unpacking the Problem of Packaging’ onder leiding van verpakkingsexperts! Samen leren we meer over verpakkingsmaterialen, recycleerbaarheid en design, en vertrekken we met praktische tips over hoe we in de toekomst bewuster kunnen omgaan met onze verpakkingskeuzes. Vanwege de COVID-19 situatie zal dit evenement online plaatsvinden via Zoom.

Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor het evenement via de link! We kijken ernaar uit om je daar te zien!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.