Kunst en cultuur | Concert

Concert studenten Practicum Musicae

donderdag 25 november 2021
Toegang is gratis. Een donatie wordt gewaardeerd.
Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat
Leiden

Op donderdag 25 november geven onze Practicum Musicae studenten een concert in de Lokhorstkerk in Leiden!

Practicum Musicae is een gecombineerde opleiding voor studenten aan de Universiteit Leiden met muzikale aspiraties. Zij kunnen hun volledige minor-ruimte invullen met lessen aan het Koninklijk Conservatorium, en op die manier naast hun academische opleiding ook een gedeeltelijke muziekvakopleiding volgen.

Iedere laatste donderdag van de maand is er een concert van deze studenten in de Lokhorstkerk. Het concert begint om 17.00 uur en duurt een uur. Deze concerten zijn gratis en u hoeft niet te reserveren. De Leidse studenten krijgen les van (inter)nationale topdocenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. Beluister het zelf!