Universiteit Leiden

nl en

In de media | Boekpresentatie

Een nuchtere kijk op psychedelica

Datum
woensdag 10 november 2021
Tijd
Locatie
De Balie
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
Link naar researchoutput Een nuchtere kijk op psychedelica
Een nuchtere kijk op psychedelica 

In zijn onlangs verschenen boek Een nuchtere kijk op psychedelica maakt Michiel van Elk ons wegwijs in de fascinerende wereld van de psychedelica. Op woensdag 10 november om 20:00 presenteert Michiel zijn boek bij De Balie in Amsterdam. Op deze avond zullen neurowetenschappers, psychologen en psychonauten in gesprek gaan over de spirituele meerwaarde van psychedelica en de mogelijke toekomst van geestverruimende middelen in de geestelijke gezondheidszorg.

Bijwonen

Dit programma van De Balie is bij te wonen in de Grote Zaal van De Balie, te Amsterdam. Tickets zijn te koop via de website van De Balie. Het is tevens mogelijk het programma online bij te wonen, en terug te kijken, via de website van De Balie.

Tickets en meer informatie via De Balie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.