WINNER 2021: Week of Indonesia Netherlands Education and Research

dinsdag 26 oktober 2021 - donderdag 28 oktober 2021
Online

De Week of Indonesian Netherlands Education and Research (WINNER) is een jaarlijks (online) evenement, dat de academische samenwerking tussen Nederland en Indonesië onder de aandacht brengt, gecentreerd rond de Sustainable Development Goals. Thema dit jaar is  'Innovation for the SDGs: research and education for the future'.

Iedereen is welkom

Iedereen die geïnteresseerd is in de Nederlandse samenwerking met Indonesië is uitgenodigd om deel te nemen. Onderzoekers, docenten en belanghebbenden uit de overheid, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld kunnen kennismaken met elkaars werk, best practices uitwisselen en mogelijkheden voor samenwerking tussen Indonesië en Nederland bekijken.

Banner voor WINNER

Speciaal voor studenten: Virtual Expo Study in Indonesia

Indonesische instellingen voor hoger onderwijs presenteren zichzelf op de Study in Indonesia Expo. Doe mee aan de expo om kennis te maken met hoger onderwijs in Indonesië en Engelstalige studieprogramma's of onderzoeksmogelijkheden voor internationale studenten, met de nadruk op Nederlandse studenten.

WINNER is een initiatief van

• Nederlandse Ambassade in Jakarta
  • Nuffic Neso
  • Indonesische Academie van Jonge Wetenschappers (ALMI)