Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Young Academy Leiden SDG game 22-23 September

Datum
woensdag 22 september 2021 - donderdag 23 september 2021
Locatie
Oude UB
Rapenburg 70
2311 EZ Leiden

Binnen de YAL houden we ons tijdens deze "Summer of Sustainability" bezig met gerichte reflectie over verschillende duurzaamheidsgerelateerde vraagstukken. U bent van harte welkom om mee te doen aan deze leuke en informatieve sessie waarin we samen de "Sustainable Development Goals" verkennen en bekijken hoe we aan deze doelen kunnen bijdragen. 

Als academische gemeenschap willen we kritisch reflecteren op 'onze' plek in duurzaamheidsvraagstukken. Dit doen we met de door De Koers ontwikkelde SDG-Roadmapp om actief met de SDG's aan de slag te gaan. Hoe meer collega’s komen ‘spelen’, hoe meer ideeën er ontstaan om duurzaamheid concreet en tastbaar te maken in een academische context.

Schrijfvoor maandag 20 september 12.00 uur in voor één van de volgende twee momenten.

- woensdag 22 september, 15:30-17:30

- Donderdag 23 September, 11:00-13:00

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.