Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Opening Academisch jaar 2021-2022 - Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen

Datum
dinsdag 21 september 2021
Tijd
Locatie
Collegezalengebouw
Einsteinweg 57
2333 CC Leiden
Zaal
Online

Zet dinsdag 21 september as. in je agenda! Dan vieren we de facultaire opening van het academisch jaar 2021-2022. Het wordt een feestelijke opening in de vorm van een online talkshow waarin onze decaan Paul Wouters in gesprek gaat met gasten van in en buiten de faculteit. Tijdens de opening wordt op ludieke wijze het startschot gegeven voor de start van de bouw van Fase 2A van het Gorlaeus Gebouw. Kijk live mee vanaf 11.00 uur.

Tafelgasten
Paul Wouters is de host van de We Are Science Talkshow. Hij gaat in gesprek met onder meer Spinozaprijs winnaar Marc Koper, de bestuursleden van vrouwelijk bèta-netwerk RISE Miranda van Eck, Irene Groot en Martina Vijver en onze assessor Joost Barendse. Ook verwelkomt hij Jasper Knoester, de nieuwe decaan van de faculteit. Samen kijken zij alvast vooruit naar zijn start per 1 januari 2022.

Feestelijk startschot bouw Fase 2A Gorlaeus Gebouw
In het tweede deel van de talkshow vervolgt Wouters de gesprekken met verschillende gasten die betrokken zijn bij de ontwikkeling en bouw van Fase 2A. Gasten aan tafel zijn onder meer Michel Leenders (directeur Vastgoed), Ramon Janssen (Heijmans), Ida Haisma (LBSP), Hans Toornstra (Inbo), Ad van Aert (JHK) en Odette Ex (Ex Interiors). Met hen gaat het gesprek over het concept, de omgeving van Fase 2a en over de bouw.

Hoofdrol voor onze studenten
Assessor Joost Barendse en de studenten van onze studieverenigingen zullen live tijdens de talkshow op een ludieke manier de start van de bouw markeren. Wil je weten hoe? Kijk dan live mee en houd de facultaire social media de komende week in de gaten voor een hint…

Stel je vraag
Heb je een vraag over de nieuwbouw? Laat het ons weten via communicatie@science.leidenuniv.nl. Wij maken een selectie van de vragen, zodat de experts deze kunnen beantwoorden.

Volg hier de opening van het academisch jaar

Volg de opening van het ademisch jaar onderstaand of via de volgende link: https://streams.nfgd.nl/opening-academisch-jaar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.