Studievoorlichting

Pieter de la Court
Wassenaarseweg 52
2333 AK Leiden

Welkom op de evenementpagina van de Bachelor Psychologie Introductiedag. We heten je van harte welkom bij de Bachelor Psychologie en wensen je veel succes met je studie!

De eerste paar dagen van het eerste jaar van de Bachelor Psychologie bestaan uit de introductiedagen. Op deze dagen wordt nuttige en praktische informatie met je gedeeld omtrent het programma Psychologie en studeren in Leiden in het algemeen. Denk bijvoorbeeld aan uitleg over de systemen die de Universiteit gebruikt voor klasinschrijvingen en studeren. Ook zul je uitleg krijgen van de studieadviseurs over jouw toekomstige loopbaan in de bachelor. Daarnaast maak je kennis met je medestudenten die samen met jou de klassen in het eerste jaar zullen volgen. De docent- en studentmentoren zullen je begeleiden deze dagen. De eerste dag zul je afsluiten met je eerste college.

Op deze pagina vind je het programma en andere belangrijke informatie voor de introductiedagen. Daarnaast krijg je eind augustus een mail met informatie over jouw eerste dagen!

Programma 6 september 2021

Het eerste deel van de introductiedag vindt plaats in twee verschillende groepen. Groep 1 heeft in de ochtend de kennismaking en uitleg praktische zaken en groep 2 in de middag. In de mail die je eind augustus ontvangt, lees je in welke groep je bent ingedeeld en in welk lokaal je wordt verwacht.

Programma groep 1:

09:00- 09:15

Inloop en ontvangst Centrale Hal
09:15 - 11:00 Kennismaking en uitleg praktische zaken Lokalen (zie mail)
11:00 - 15:15 Pauze en lopen naar het Gorlaeus Collegezalengebouw
15:15 - 17:00 Jouw eerste college: Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Gorlaeus 04/05

Programma groep 2:

12.00- 12:15

Inloop en ontvangst Centrale Hal
12:15 - 14:00 Kennismaking en uitleg praktische zaken Lokalen (zie mail)
14:00 - 15:15 Pauze en lopen naar het Gorlaeus Collegezalengebouw
15:15 - 17:00 Jouw eerste college: Inleiding in de Methodologie en Statistiek

Gorlaeus 04/05

Programma 7 september 2021

Op dinsdag 7 september wordt er een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd waar je je vragen kan stellen over praktische en studieadvieszaken aan de studieadviseurs van de bachelor Psychologie.

Bekijk je persoonlijke rooster in uSis om te zien wanneer deze bijeenkomst voor jou staat gepland. Inloggen in uSis doe je met je ULCN account.

Organisaties

Deze organisaties willen je graag informeren over wat zij voor jou als student kunnen betekenen.

De videos's worden deze zomer geplaatst.

Welkomstpagina

Op deze pagina vond je alle informatie relevant voor de introductiedag. Wil je nog meer informatie lezen over jouw tijd als nieuwe student aan de Universiteit Leiden? Ben je benieuwd naar tips van studenten? Bekijk dan de Welkomstpagina Bachelor Psychologie (deze pagina wordt in juli/augustus 2021 geüpdatet).