Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Honours College Info Markt

Datum
donderdag 2 december 2021
Tijd
Locatie
Online

Voor wie?

Het Honours College is een extracurriculair programma voor studenten die meer willen en kunnen, naast hun reguliere bacheloropleiding. Eerstejaarsstudenten kunnen zich aanmelden voor verschillende interdisciplinaire trajecten om hun vaardigheden te verbreden én te verdiepen. Nieuwsgierig naar wat het Honours College voor jou kan betekenen? Bezoek de online Honours College Info Markt en krijg antwoord op al jouw vragen, eenvoudig vanaf de bank!

Online Open Dag

De Honours College Info Markt vindt online plaats op donderdag 2 december 2021 van 16:00 tot 19:30 uur. Dit is hét moment om je te oriënteren op een eventuele Honours-loopbaan. Wees welkom bij de:

  • Online presentaties, waardoor je alles komt te weten over het Honours College en de verschillende mogelijkheden om daar aan deel te nemen.  
  • Online Info Markt, waar je met onze honourscoördinatoren en honoursstudenten kunt spreken, en je de verschillende honourstrajecten kunt ontdekken.

Klik op de link hieronder om je aan te melden voor de Honours College Info Markt 2021. Te zijner tijd ontvang je het rooster en een e-mail die toegang geeft tot het event op 2 december.

Meer informatie

Wil je alvast meer weten over het Honours College?

Filmpje over het Honours College

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.