Alumni-activiteit | Jubileum

Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden
019

Twintig jaar al? Ja, twintig jaar geleden is de minor Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden van start gegaan en een paar jaar later volgde de Master. Intussen zijn vele honderden JNM-alumni overal in de wereld aan het werk, en dat vieren we met een vrolijke live bijeenkomst in Leiden.
Hierbij nodigen we je van harte uit voor de feestelijke jubileumbijeenkomst op woensdagmiddag 8 september 2021 van 15:00 – 18:00 uur. Lees hieronder meer over het programma en over de aanmeldmogelijkheden!

Voorlopig programma, 15.00-16.30

• Welkom door Romy Heymans (masterstudent en presentator van de middag)
  • Presentatie door Jerry Vermanen (data- en onderzoeksjournalist Pointer KRO-NCRV, meervoudig tegelwinnaar)
  • Journalistiek in Leiden door Jaap de Jong (verhaal met lichtbeelden)
  • Doop van het JNM Multimediale Jubileumtijdschrift door Willem Koetsenruijter en Sjaak Baars
  • Live factcheck (roast) door Peter Burger en Alexander Pleijter
  • Hoofdredacteuren over JNM door Lucas van Adrichem en Inge Van Dijck
  • Interview met Addie de Moor en Kees Boonman door Judith Laanen (redacteur en verslaggever economie bij persbureau ANP)
  • Muzikale verrassingen

Borrel, boekenverkoop, fotograaf

Vanaf 16:30 uur begint de feestelijke borrel in de hal van het Lipsius. Tijd om uitgebreid bij te praten met je medestudenten en docenten en je door Willem van Rooijen op de foto te laten zetten met je jaargenoten. Ook is er een Boekenmarkt: alumni verkopen hun gesigneerde meesterwerken voor een vriendenprijsje (ook meedoen met je boek(en)? Meld je dan bij de chef boekenmarkt Francis Kleijwegt: F.kleijwegt@gmail.com)
Vanaf 18:00 is het officiële programma afgelopen en kun je met je favoriete jaargenoten je voormalige stamcafé of meest geliefde Leidse restaurant opzoeken.

Aanmelden en meer informatie

Datum: woensdag 8 september 2021 Tijd: 15.00-18.00u Locatie: Lipsius, Cleveringaplaats 1, Leiden. Zaal 019 (voormalige LAKtheaterzaal) De kosten voor deelname aan deze middag zijn: 20 euro voor alumni; 10 euro voor studenten. Daarvoor krijg je een prachtig programma, het fraaie jubileumtijdschrift (à 10 euro) en een gezellige borrel. Mocht je verhinderd zijn, dan kun je het tijdschrift ook los bestellen via de aanmeldlink. Zin gekregen? Geef je dan snel op, want er zijn beperkt plaatsen! Let op: (oud-)stafleden van JNM hoeven niet te betalen maar moeten zich wel aanmelden. Mocht het evenement onverhoopt niet door kunnen gaan vanwege de coronamaatregelen dan schakelen we over naar online en regelen we uiteraard restitutie.

Ja, ik meld me aan!