FGGA Next & Prinsjesdag

dinsdag 21 september 2021
15:00 - 17:00 uur FGGA Next 17:00 - 17:30 uur Prinsjesdag
Wijnhaven

Dit jaar organiseren wij net als vorig jaar een opening van het facultaire jaar. Om 14.30 uur is er een praatprogramma met medewerkers en studenten van FGGA. Aan bod komen de belangrijke speerpunten van het strategisch plan.

Daarnaast organiseren wij op Prinsjesdag  in samenwerking met het Prinsjesfestival, dinsdag 21 september, een programma rondom de start van het nieuwe parlementaire jaar. Met een scherpe analyse van de troonrede door Gerard Breeman en Arco Timmermans. Afsluitend is er een paneldiscussie met onder andere Koen Caminada en Wimar Bolhuis.

FGGA Next
Talkshow van FGGA over het aankomende studiejaar. Met speciale gasten live vanuit via Wijnhaven.
15.00 - 16.00 uur

Economen-debat
16.00 - 17.00 uur

Nilüfer Gündoğan (Tweede Kamer Lid, Volt)