Studievoorlichting | Introductiedag

Start je toekomst: introductiedag voor eerstegeneratiestudenten

zaterdag 26 juni 2021
Online

Ga je als eerste van je familie naar de universiteit? Een mooie en spannende nieuwe stap! Maar ook een duik in het onbekende.

Introductiedag voor eerstegeneratiestudenten
De Universiteit Leiden verwelkomt je graag met een speciaal online introductieprogramma. Hierin maak je kennis met de universiteit, met studeren, en met andere eerstegeneratiestudenten. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om je thuis te gaan voelen en succesvol te worden in deze voor jou nieuwe wereld. Daarnaast is er natuurlijk ook veel ruimte om je vragen te stellen.

Ook voor ouders/verzorgers
Omdat het voor je ouders/verzorgers ook allemaal nieuw is, bieden we ook een speciaal blok aan met informatie speciaal voor hen! Ook is er ruimte voor je ouders om vragen te stellen. Dan begrijpen ze straks beter wat jij gaat doen en meemaken, als je begint aan je universitaire studie.

Wat heb je nodig?
Deze bijeenkomst zal online plaats vinden, je hebt een computer of laptop nodig met een internetverbinding die dag.

Programma

Op het moment wordt er gewerkt aan het programma. Zodra er meer informatie beschikbaar is, wordt dat op deze website aangevuld.

Zodra de aanmelding is geopend, kan je je hier aanmelden.