Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Rewarding Healthy Behaviour Change

Datum
dinsdag 15 juni 2021
Tijd
Locatie
Online

Het belonen van gedragsverandering is een belangrijke interventie die kan bijdragen aan een gezonde levensstijl en een betere gezondheid. Dit symposium, georganiseerd door de Universiteit Leiden, heeft tot doel de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen door zowel academische als praktische inzichten over beloningen voor gezondheidsgedrag te delen. De uitgenodigde sprekers zullen hun kennis en ervaring delen over het tailoren van financiële prikkels op individuele behoeften en het gebruik van financiële prikkels als stok achter de deur. Verder zullen ze bespreken of financiële prikkels effectiever zijn wanneer het eigen geld van de deelnemers op het spel staat en of het een goed idee is om financiële prikkels te gebruiken om de opname van het COVID-19-vaccin te bevorderen.

Interesse? Registreer je hier

Programme symposium

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.