Kunst en Cultuur | Concert

Lokhorstkerk
Pieterskerkstraat
Leiden

Op donderdag 24 juni mogen onze Practicum Musicae studenten een concert geven in de Lokhorstkerk in Leiden!

Practicum Musicae is een gecombineerde opleiding voor studenten aan de Universiteit Leiden met muzikale aspiraties. Zij kunnen hun volledige minor-ruimte invullen met lessen aan het Koninklijk Conservatorium, en op die manier naast hun academische opleiding ook een gedeeltelijke muziekvakopleiding volgen.

Wil je erbij zijn op 24 juni? Dat kan! Vul dan wel graag dit formulier in. Als je op de link klikt kom je vanzelf bij de pagina waar je je kunt aanmelden.

Maximumaantal bezoekers
Het maximumaantal bezoekers is 35. We garanderen een minimumafstand tussen de bezoekers van 1,5 meter. De eerste 35 personen die zich aanmelden met het formulier, kunnen het concert bezoeken. Jouw naam komt op een lijst en we zullen voor de ingang van de kerk controleren of je op de lijst staat. Ook krijg je, als je bij de 35 gelukkigen hoort een mail die als toegangsbewijs fungeert.

Procedure:

• De deuren openen om 16:30 voor een rustige inloop.
  • We vragen naar jouw naam, om te controleren of je op de lijst staat.
  • Je wordt gevraagd de handen te ontsmetten en een mondkapje op te zetten.
  • Je wordt begeleid naar jouw plaats met mondkapje op.
  • Tijdens het concert mag je het mondkapje afdoen als dit je belemmert.
  • Na het concert loop je om de beurt met mondkapje op de kerk uit. Wacht alstublieft op aanwijzingen van de organisatie voor je gaat staan of lopen.

Napraten met de musici is mogelijk op de stoep. Wij zullen de musici vragen zich zo snel mogelijk naar buiten te begeven, zodat je ze nog even kunt aanspreken.

Aanmeldlink