Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting | Matching

Matchingsdag Bachelor Bestuurskunde

Datum
dinsdag 8 juni 2021
Tijd
Locatie
Online

Match jij met Bestuurskunde?

Twijfel je nog tussen de specialisaties Beleid, Bestuur en Organisatie (BBO) en Economie, Bestuur en Managament (EBM)? Heb je nog vragen naar aanleiding van de studiekeuzecheck? Of wil je nog meer informatie over het curriculum van de Bachelor BSc. Bestuurskunde?

Kom dan op Donderdag 8 Juni 2021 naar de Matching Bestuurskunde!

Door de matchingsactiviteit krijg je een goede indruk of de Bestuurskunde bij je past vóórdat je aan je studie begint. Sluiten de focus en het niveau van de opleiding aan bij jouw interesses en capaciteiten? Wat verwacht de opleiding van jou? 

Meld je hier aan!

Programma

 15.00 - 15.30  Presentatie Bestuurskunde
 15.30 - 16.00  Speeddates met studenten

We starten met een presentatie waarin Bestuurskunde aan de Universiteit Leiden in een notendop wordt uitgelegd. Daar gaan we in op de vragen die jullie hebben. In het aanmeldformulier kun je je twijfels en vragen goed toelichten, zodat we daar duidelijk op in kunnen gaan tijdens de matchingsactiviteit.

Na de korte presentatie splitsen we op in twee groepjes en speeddate je met een student BBO of student EBM. Onze studentenbeantwoorden vanuit hun eigen ervaringen eventuele vragen die je nog hebt. Als je vragen hebt over beide specialisaties, dan kan je halverwege ook naar de andere groep. Er is tot slot ook een studieadviseur aanwezig om bv. vragen over regels van de universiteit, het BSA, faciliteiten voor studeren met een functiebeperking, de vrijekeuzeruimte, het volgen van twee studies en andere studiegerelateerde vragen te beantwoorden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.