Alumni-activiteit | Arbeidsmarktvoorbereiding

LUCAS PhD Alumnimiddag

donderdag 17 juni 2021
Wordt nog bekend gemaakt

Op donderdag 17 juni 2021 wordt er een bijeenkomst georganiseerd voor PhD-alumni van het Centre for the Arts in Society (LUCAS, voorheen Pallas en LUICD). Oud-promovendi worden van harte uitgenodigd om tijdens deze middag te komen vertellen over hun werkervaringen sinds de promotie. Zo hopen promovendi die op dit moment een proefschrift aan het schrijven zijn een goed beeld te krijgen van de uitdagingen en mogelijkheden van de arbeidsmarkt.

Bijpraten, speeddate en borrel

Natuurlijk is dit ook een leuke gelegenheid om bij te praten met collega’s, docenten en promotoren! Na enkele presentaties van gepromoveerde letterkundigen, kunsthistorici, media- en literatuurwetenschappers organiseren we speeddates tussen (groepjes) promovendi en PhD-alumni, waarna we zullen afsluiten met een feestelijke borrel. Het programma zal (indien mogelijk in fysieke of hybride vorm) plaatsvinden tussen 15.00 en 17.00 uur.

Aanmelden en meer informatie

U kunt zich binnenkort hier aanmelden. Als u meer wilt weten, kunt u een email sturen aan ab-lucas@hum.leidenuniv.nl. We zien u graag op 17 juni!

Update uw gegevens

Ontvangt u onze maandelijkse alumninieuwsbrief nog niet? Dan hebben wij wellicht geen actuele gegevens van u. U kunt ze hier aanvullen, zodat u voortaan onze nieuwsbrieven en uitnodigingen voor alumni-events ontvangt!