Universiteit Leiden

nl en

Congres over uitlevering en overlevering

Datum
donderdag 24 juni 2021 - vrijdag 25 juni 2021
Locatie
Kamerlingh Onnes Building
Steenschuur 25
2311 ES Leiden

De Universiteiten Leiden, Utrecht en Maastricht organiseren een tweedaags, Engelstalig congres over uitlevering en overlevering (Extradiction and Surrender).

Het congres zal plaatsvinden op 24 en 25 mei juni 2021. In verband met de coronamaatregelen wordt tegen 1 maart 2021 de beslissing genomen of het congres doorgang kan vinden in fysieke vorm in Leiden of online zal worden gehouden. U wordt van harte uitgenodigd een zgn. abstract proposal  in te dienen over een onderwerp dat valt binnen het congresthema. Deze abstracts bedragen maximaal 500 woorden en dienen uiterlijk 31 januari 2021 online te worden ingediend. De abstracts worden beoordeeld door het organiserend comité (Jannemieke Ouwerkerk, André Klip en Michiel Luchtman). U hoort uiterlijk 28 februari 2021 of uw abstract is geaccepteerd.

Raadpleeg onze congreswebsite (in het Engels) voor meer informatie.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.