Universiteit Leiden

nl en

Studievoorlichting

Online Meeloopdag Leiden Leadership Programme

Datum
donderdag 6 mei 2021
Tijd
Locatie
De meeloopdagen vinden plaats via Zoom. Meer informatie hierover volgt nadat je je hebt aangemeld.

Helaas zijn beide meeloopdagen vol. Mocht je de opname van de meeloopdag willen ontvangen, laat het ons dan weten via de mail (leadership@ha.leidenuniv.nl).

Op donderdag 6 mei (17:15-19:00) en maandag 17 mei (19:15-21:00) vinden de meeloopdagen van het Leiden Leadership Programme plaats. Tijdens deze meeloopdagen krijg je informatie over het programma in een korte algemene introductie en huidige LLP-studenten vertellen wat over hun ervaringen en is er ruimte voor vragen. Ook kun je ervaren hoe het onderwijs in het LLP is in korte proefonderdelen.

Leiden Leadership Programme

Kijk naar jezelf. Ontdek en ontwikkel jouw kwaliteiten in de context van een organisatie. Leer intensief samenwerken met andere professionals en hun kwaliteiten te benutten. Dat zijn de doelen van het Leiden Leadership Programme (LLP), een honoursprogramma van 20 EC dat je naast je Leidse, Delftse of Rotterdamse master kunt volgen. In dit programma werk je aan de ontwikkeling van je persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

Aanmelden & meer informatie

Studenten die willen deelnemen aan onze meeloopdag kunnen zich aanmelden via dit aanmeldformulier.

Studenten die zich willen aanmelden voor het Leiden Leadership Programme kunnen zich uiterlijk 25 mei 2021 aanmelden via dit aanmeldformulier.

Vragen

Als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over de meeloopdag, dan kun je contact opnemen met de Honours Academy: leadership@ha.leidenuniv.nl of 071 - 527 6161.

Zie onze website als je meer wilt lezen over het Leiden Leadership Programme.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.