Universiteit Leiden

nl en

Lezing | Online Book Talk

Online Book Talk 'The Occupied Clinic: Militarism and Care in Kashmir' door Dr. Saiba Varma

Datum
dinsdag 8 juni 2021
Tijd
Locatie
Online

Dr. Saiba Varma (University of California, San Diego) zal haar nieuwe boek introduceren: The Occupied Clinic: Militarism and Care in Kashmir (Duke University Press 2020). Haar presentatie wordt gevolgd door discussies van Dr. Aparna Nair (University of Oklahoma-Norman), Dr. Radhika Gupta (Universiteit Leiden) en Dr. Annemarie Samuels (Universiteit Leiden). 

Dit evenement wordt mede georganiseerd door het Leiden Institute of Area Studies en het Asia Research Cluster en ERC Globalizing Palliative Care project van het Instituut voor Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie van de Universiteit Leiden.

Meer informatie over het boek, dit event en aanmelden is te vinden op de Engelstalige versie van deze pagina.

The Occupied Clinic: Militarism and Care in Kashmir
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.