Universiteit Leiden

nl en

Aanmelddeadline Leiden Leadership Programme

Datum
dinsdag 25 mei 2021
Tijd
Locatie
Online

Je kunt je nu aanmelden voor het Leiden Leadership Programme 2021-2022. Inschrijven voor het Leiden Leadership Programme is mogelijk voor studenten die een masteropleiding volgen of gaan volgen aan de Universiteit Leiden, de TU Delft of de Erasmus Universiteit Rotterdam. De deadline voor aanmelding is 25 mei 2021

Leiden Leadership Programme

Het Leiden Leadership Programme (LLP) is een honoursprogramma voor ambitieuze en getalenteerde masterstudenten. Het onderwijs is kleinschalig en interdisciplinair. De focus ligt op leiderschap, samenwerking en het ontdekken van eigen kwaliteiten. Studenten werken op een persoonlijke manier aan hun eigen ontwikkeling. Ze leren hun eigen talenten én die van anderen te identificeren en optimaal te benutten. Tot slot van het eenjarige programma worden studenten uitgedaagd om in teamverband binnen een bedrijf of organisatie aan de slag te gaan en een advies uit te brengen.

Vragen?

Ben je niet bij één van onze meeloopdagen aanwezig geweest, maar ben je wel geïnteresseerd en heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar leadership@ha.leidenuniv.nl.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.