Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

UITGESTELD: Symposium Homo-emancipatie

Datum
woensdag 14 april 2021
Tijd
Locatie
Online

Let op: dit symposium is uitgesteld naar 6 mei. Lees meer

Op woensdag 14 april 2021 zal het jaarlijkse HSVL-symposium weer plaatsvinden. Het thema van het symposium dit jaar is de geschiedenis van de homo-emancipatie. Niet alleen heeft homo-emancipatie een zeer diverse geschiedenis overal ter wereld, maar ook is het vandaag de dag nog een zeer actueel onderwerp. Op het symposium zullen vier sprekers langskomen om elk hun eigen kennis, onderzoek en ervaring wat betreft de geschiedenis van homo-emancipatie te delen.

Livestream

Gezien de bijzondere omstandigheden zal het symposium een hybride vorm aannemen. De lezingen zullen via een livestream te volgen zijn. Het symposium begint om 19.15 en zal rond 22.00 afgelopen zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden en ook is het symposium voor iedereen toegankelijk. Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.