Universiteit Leiden

nl en

Festival

Online Campus The Hague Career Event 2021

Datum
maandag 12 april 2021 - vrijdag 16 april 2021
Locatie
Online

Kickstart your career!

Weet jij al wat je wilt gaan doen na je afstuderen? Hoe kom je erachter wat bij je past? En hoe bereid je je voor op de arbeidsmarkt? Voor iedereen die zichzelf deze vragen stelt is er het Online Campus The Hague Career Event op van 12-16 april

Het Online Campus The Hague Career Event is hét moment om je te oriënteren op je toekomst. Het belooft een inspirerende week te worden met verschillende workshops en presentaties. Zodra er meer informatie bekend is over het programma en inschrijven kun je dat op deze pagina vinden. 

Benieuwd naar het Campus The Hague Career Event in 2019? Bekijk hier de aftermovie!

Deze video kan niet worden getoond omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Verlaat onze website om deze video te bekijken.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.