Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Webinar over de rol van Google tijdens verkiezingscampagnes - Jonge Alumni Netwerk

  • Arjan El Fassed
Datum
vrijdag 5 maart 2021
Tijd
Locatie
Online

In gesprek met Arjan El Fassed van Google

Op 17 maart gaan we weer naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Weet jij al op wie je gaat stemmen? Grote kans dat jij via Google zoekt naar een stemwijzer of op YouTube video’s kijkt over de verschillende partijen en lijsttrekkers. 
 
De rol van Google en YouTube tijdens de verkiezingen en bijbehorende campagnes neemt de laatste jaren steeds meer toe. Nu iedereen door de restrictieve coronamaatregelen beperkte vrijheden kent op sociaal gebied, bijeenkomsten en mobiliteit, zijn wij erg benieuwd hoe politieke partijen in Nederland hun kiezers alsnog gaan benaderen. 
 
Welke tools hebben kiezers en politieke partijen tot hun beschikking, welke kansen en bedreigingen zijn er online en hoe kunnen verkiezingen en campagnes worden beschermd? Op vrijdag 5 maart om 16.00 uur organiseert het Jonge Alumni Netwerk een online lezing met Arjan El Fassed, Head of Public Policy and Government Relations bij Google Nederland. Samen met hem gaan we in gesprek om deze en andere vragen te beantwoorden.
 
Wil jij graag bij dit inspirerende gesprek aansluiten? Meld je dan snel aan via onderstaande link. Tijdens het gesprek is er ook de mogelijkheid om zelf vragen te stellen aan Arjan. Heb je voorafgaande aan het gesprek al vragen voor Arjan? Deze kan je mailen naar jan@alumni.leidenuniv.nl 

Arjan El Fassed

Over Arjan El Fassed

Arjan El Fassed is hoofd public policy voor Google in Nederland. Daarvoor was hij directeur van Open State Foundation, lid van de Tweede Kamer voor Groenlinks en werkte voor diverse internationale humanitaire en mensenrechten organisaties. Naast zijn werk is El Fassed lid van de Raad van Toezicht van BNNVARA. (https://arjanelfassed.nl)

Aanmelden

Deze webinar is toegankelijk voor onlangs afgestudeerde jonge alumni (t/m 35 jaar) van de Universiteit Leiden.

Datum Vrijdag 5 maart 2021
Tijd 16.00 - 17.00 uur
Locatie Online (link krijg je na aanmelding)
Kosten Gratis
Aanmelden Schrijf je in via dit formulier
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.