Studievoorlichting

Psychologist and Future Perspective Congress

vrijdag 5 maart 2021
Online

Met plezier kondigt de Congrescommissie van Labyrint aan dat het Psychologist and Future Perspective Congress van 2021 online zal plaatsvinden op 5 maart 2021.

Wat is het PFP Congress?

Het is een congres dat jaarlijks georganiseerd wordt door Studievereniging der Psychologie Labyrint in samenwerking met SPS-NIP. De doel van het congres is het inspireren van studenten en deze voorzien van inzichten in toekomstige carrièremogelijkheden in het veld van de psychologie.

“Set your goals, shape your future!”

Het thema van het congres van dit jaar is “Set your goals, shape your future!”. Koop nu je ticket via de website van Labyrint (€3,50 SPS-NIP & Labyrint leden, €4,50 niet-leden).

Verrassing: Alle deelnemers zullen een brievenbuspakje ontvangen gevuld met goodies! Houd de Facebookpagina van het PFP Congress de komende tijd in de gaten voor meer informatie. We hopen je 5 maart te zien op het PFP Congress!

(Dit evenement kan worden gebruikt voor de cursus POCP [Universiteit Leiden] & is ook open voor psychologiestudenten van andere universiteiten in Nederland)

Website van Labyrint