Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Online Coach Café voor Leiden Law alumni

Datum
donderdag 25 maart 2021
Tijd
Locatie
Online

Klaar voor een ander carrièrepad, twijfel over je gekozen richting of simpelweg nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

 

Donderdag 25 maart hebben we vijf alumni bereid gevonden om jullie te coachen in jullie twijfels, keuzestress en/of nieuwsgierigheid. Vijf alumni uit diverse branches, in verschillende functies, met diverse specialisatie achtergronden en met heel veel (werk-en levens) ervaring:

Pauline Breitbarth is in 1996 in de advocatuur begonnen en via de financiële wereld nu terechtgekomen in de energie als Sr Legal Counsel voor Total in Brussel.

Ineke Fonteijn heeft alweer 19 jaar geleden gekozen voor het beroep van raadsheer, Ineke werkt bij het Gerechtshof Den Haag.

Laurence van Gelderen, begonnen als bedrijfsjurist bij KPN, daarna Secretaris van de RvC.  Laurence heeft vervolgens de switch gemaakt naar HRM, ze heeft eerst 5,5 jaar gewerkt bij de Nederlandse Orde van Advocaten als Manager HRM en MT-lid en werkt nu alweer 7,5 jaar bij de Hartstichting als Manager HRM en MT-lid. 

Johan Polet, afgestudeerd in 1998 in het Nederlands recht. Jarenlang advocaat en partner bij Simmons en Simmons. Sinds 2020 advocaat en partner bij advocatenkantoor Bird & Bird.

Jan Willem Prakke, afgestudeerd in het bedrijfsrecht in Leiden in 1996. Na een carrière als bedrijfsjurist (Brunel, Philips) en general counsel (Boskalis, Schiphol), is Jan-Willem nu ondernemer in de juridische wereld.  Met Legal Manager is hij actief op het snijvlak van technologie en bedrijfsjuridische ondersteuning. Daarnaast heeft hij een brede ervaring opgedaan met coaching en intervisie.

Speciaal voor jonge alumni die het even niet meer weten, die meer willen horen over carrièremogelijkheden, die nieuwsgierig zijn naar hoe het is om voor een super commercieel bedrijf of juist als raadsheer te werken of hoe je een startup start. In een drietal rondes kun je in hele kleine groepjes het coach gesprek aangaan met de alumni coaches. Meld je snel aan, er is maar beperkt plek. 

Aanmelden via alumni@law.leidenuniv.nl

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.