Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Masterclass de nieuwe Public Affairs Professional

Datum
donderdag 29 april 2021
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Omschrijving

Public affairs professionals kijken vooruit naar de post-coronatijd. Ze merken dat ze er steeds meer taken bij krijgen, hun werkwijze verandert en de crisis zorgt voor andere accenten. Ze doen veel meer dan alleen de relaties met de beslissers onderhouden, slimme lobbyboodschappen bedenken en werkbezoeken organiseren. Wat zijn uw nieuwe prioriteiten als gevolg van de coronacrisis?

In deze masterclass neemt public affairs adviseur Erik van Venetië u mee langs de maatschappelijke trends die van invloed zijn op het vak. In een kleine groep vergelijkt u uw activiteiten met de vijf verschillende rollen van de PA-professional van nu. Past u de nieuwe ontwikkeling al in uw werk toe? Maakt u gebruik van de juiste competenties en stelt u de juiste prioriteiten? Welke dingen kunt u beïnvloeden en welke juist niet?

Na de masterclass

In de vier maanden na de masterclass bieden we u twee e-coach momenten met Erik van Venetië. Hij geeft u persoonlijk advies op hoe u de verkregen inzichten verder kunt toepassen in uw eigen praktijk.

Meer informatie

Voor meer informatie klik hier

Meer informatie over het Public Affairs Programma

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.