Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Leiden International (Bio)Medical Student Conference Online

Datum
vrijdag 12 maart 2021 - zaterdag 13 maart 2021
Locatie
Je ontvangt toegang tot het speciale online platform via je mail na registratie

Het LUMC is gastheer van de Leiden International (Bio)Medical Student Conference (LIMSC), de grootste tweejaarlijkse studentenconferentie ter wereld. Vanwege de coronamaatregelen wordt LIMSC dit jaar voor het eerst online gehouden. 

Online LIMSC zal bestaan uit een wetenschappelijk en sociaal programma. Allereerst, zullen er gastcolleges zijn van Dr. Jodi Sherman, onderzoekster in het vakgebied van duurzaamheid in de gezondheidszorg, en neuropsychofarmacoloog Prof. Dr. David Nutt over hoe psychedelische medicijnen de geneeskunde zullen veranderen. Verder kan je al je vragen stellen aan het COVID-19 panel, waar de directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het RIVM Prof. Dr. Jaap van Dissel, hoogleraar gezondheidspsychologie Prof. Dr. Andrea Evers en internisten Dr. Anna Roukens en Dr. David van Westerloo aan tafel zullen zitten. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan interactieve workshops en meer te weten te komen over de nieuwste onderzoeken. Het sociaal programma zal plaatsvinden in de vooravond (┬▒ 17:00) en zal bestaan uit een pubquiz en een online escape room.


Aanmelden voor het congres kan via en is compleet gratis: https://limsc.nl/register-now.php

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.