Universiteit Leiden

nl en

Implicit Bias training

Implicit Bias training for FGGA staff members - second session

Datum
donderdag 11 maart 2021
Tijd
Locatie
Online

In het kader van onze Diversiteit en Inclusiviteit agenda organiseert FGGA twee mogelijkheden voor medewerkers om deel te nemen aan een training over ‘implicit bias’. De training bestaat uit twee sessies van 3 uur die worden gegeven door Caroline Pickard.

Het programma combineert theorie met intensieve (groeps)opdrachten en opgenomen scènes om te kunnen reflecteren op onze eigen vooroordelen. Onbewuste vooroordelen beïnvloeden hoe we tegen individuen en groepen aankijken, de manier waarop we de wereld waarnemen en hoe we besluiten nemen, ook op het werk.

Dit programma is gericht op de vraag: hoe implicit bias het dagelijks werk op de universiteit beïnvloedt en biedt handvatten om de impact van bias te beperken, in het bijzonder in het beoordelingsproces.

Het is een online training via Kaltura.

Geef je op via diversityoffice@fgga.leidenuniv.nl:
Maandag 18 januari en maandag 15 februari, 9:00-12:00
of
Donderdag 11 februari en donderdag 13 maart 13:00-16:00

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.