Universiteit Leiden

nl en

Festival | Uitreiking

Bekendmaking Docent van het Jaar en winnaar Young Star Award

Datum
woensdag 17 februari 2021
Tijd
Locatie
Kaltura Live Room (zie link hieronder)

Bekendmaking winnaars

Tijdens dit live-event maakt assessor Joost Barendse de Docent van het Jaar en de winnaar van de Young Star Award bekend, bijgestaan door niemand minder dan onze vice-decaan Bart de Smit en assessor Pepijn Lammers van het CDL.  

Docent van het Jaar

Vanwege het coronavirus is de Facultaire Onderwijsprijs dit jaar iets anders dan normaal. We maken als gebruikelijk een 'Docent van het Jaar' bekend, maar we weten hoe hard al onze docenten gewerkt hebben en ervoor gezorgd hebben dat de opleidingen draaiende bleven. En daar zijn we ontzettend trots op, dus hebben we namens onze studenten een mini-verrassing in petto.  

Rijzende ster

De Young Star Award wordt uitgereikt aan een uitblinkende student die zijn of haar bachelorscriptie aan onze faculteit heeft afgerond. Vier genomineerden strijden dit jaar om de titel! Ontdek hier wie dit zijn.

Kaltura Livestream

Tune in!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.