Universiteit Leiden

nl en

Career Café februari - Career Service FGGA

Datum
donderdag 18 februari 2021
Tijd
Locatie
Online via MS Teams

Ben jij al begonnen met de voorbereiding voor je toekomstige carrière? Loopbaanoriëntatie is belangrijk, maar kan soms overweldigend zijn. De Career Service FGGA helpt je op weg en ondersteunt je in het vinden van jouw droomcarrière. Onze nieuwe service, Career Café, biedt je de mogelijkheid om digitaal binnen te lopen in ons online vragenuurtje zodat je al jouw carrière gerelateerd vragen direct kan stellen. 

Heb je hulp nodig met je CV, motivatiebrief, of LinkedIn? Heb je een vraag over het bemachtigen van een stage, het vinden van een baan, het voorbereiden op een sollicitatiegesprek of het kiezen van buitenschoolse activiteiten? Kom dan langs in ons online vragenuurtje en wij helpen je op weg!
 
Kom op 18 februari tussen 11:00u en 12:00u langs in een een van onze live rooms; www.bit.ly/CareerCafe_Room1 of www.bit.ly/CareerCafe_Room2. Als de ene kamer bezet is, kun je de andere kamer proberen of wachten tot je wordt binnengelaten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.