Alumni-activiteit

Alumni-activiteit HSVL: Lezing André Gerrits en Pubquiz

donderdag 28 januari 2021

Lezing André Gerrits en Pubquiz

Op donderdag 28 januari vanaf 20.00 uur organiseert de HSVL speciaal voor alumni een digitale lezing over diplomatie en desinformatie. Steeds vaker worden er in de internationale communicatie feiten verdraaid, verzonnen of weggelaten. Het manipuleren van informatie om de macht buiten de eigen grenzen te vergroten is in dit post-truth-tijdperk populairder dan ooit, maar nieuw is het niet. Hoe ging dat vroeger en wat is nu het verschil met ouderwetse propaganda?

Op deze donderdagavond zal André Gerrits, professor international studies en internationale betrekkingen, hier een interessante lezing over geven. De lezing zal online plaatsvinden via Microsoft Teams. Na afloop van deze lezing zal nog een gezellige pubquiz volgen om te zien hoe goed er tijdens de lezing is opgelet en hoeveel historische kennis na de opleiding is bijgebleven.

Registratie en vragen

Ik meld mij aan

Bij vragen of opmerkingen kunt u mailen naar alumni@dehsvl.nl. Wij hopen van harte u op 28 januari online te mogen verwelkomen.