Universiteit Leiden

nl en

Kunst en Cultuur | Concert

Practicum Musicae Kerst-Gala

Datum
maandag 14 december 2020
Tijd
Locatie
Thuis op de bank

Het jaarlijkse PM-kerstgala is inmiddels een vast ritueel geworden voor veel muziekliefhebbers in Den-Haag, Leiden en omstreken. Helaas kan het gala dit jaar geen doorgang vinden in zijn oorspronkelijke vorm. Maar wees niet getreurd: de PM-studenten doen hun uiterste best om u alsnog in Kerstachtige sferen te brengen. 

Dit jaar is het een besloten concert waarbij u thuis kunt genieten van uw favoriete musici en het Practicum Musicae Orkest via een livestream. 

Trek uw mooiste robe aan, ontkurk de champagne en nestel u comfortabel naast uw geliefde op de bank. Practicum Musicae komt naar u toe, deze Kerst.

Via deze link kunt u genieten van het Kerstgala!

Practicum Musicae

In Leiden lopen bijna 70 getalenteerde studenten rond, die naast hun academische studie ook het talenttraject Practicum Musicae aan het Koninklijk Conservatorium volgen. De combinatie van een universitaire studie in Leiden en een kunstopleiding in Den Haag is een initiatief van de Academy of Creative and Performing Arts (ACPA), een unieke samenwerking tussen de Hogeschool der Kunsten Den Haag en de Universiteit Leiden. De Leidse studenten krijgen les van (inter)nationale topdocenten en kunnen zo hun muzikale talenten tot bloei brengen. 

Live stream

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.