Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Networking from the Balcony

Datum
vrijdag 11 december 2020
Tijd
Locatie
De link naar het platform zal van tevoren worden gestuurd naar de geregistreerde deelnemers
Ben je nieuwsgierig naar het onderzoek van collega's bij andere faculteiten maar vind je het lastig om te netwerken binnen de Universiteit Leiden? Of ben je op zoek naar nieuwe en innovatieve samenwerkingen? Doe dan mee met de werkgroep interdisciplinariteit van de Young Academy Leiden en kom naar het evenement Networking from the Balcony!
 
We zullen de Breakout room-functie gebruiken, zodat de deelnemers in kleine groepen over hun onderzoek kunnen praten. Er zal een aantal keer worden gewisseld, zodat je iedereen te horen krijgt. We hopen dat er dankzij dit evenement gedeelde interesses gevonden worden die kunnen leiden tot nieuwe en spannende interdisciplinaire samenwerkingen hier op de Universiteit Leiden.
 
Geef je hier op voor het online evenement. 
 
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.