Presentations & Marketplace

woensdag 2 december 2020
Online Event ­
Microsoft Teams

Na een inleidende presentatie zullen de 11 Startende Ondernemingen in Onderwijstechnologie een aantal rondes speeddaten, waar ze een korte pitch zullen presenteren over hun werk en hoe ze hopen te innoveren en impact te hebben op het onderwijs.

De deelname is gratis en open voor iedereen. Om u in te schrijven voor dit evenement kunt u deze link volgen: https://www.formdesk.com/universiteitleiden/EdTech

De starters zijn op zoek naar kwaliteitsvolle verbindingen die mogelijkheden bieden om binnen de LU pilot projecten te draaien, maar willen ook voordeel halen uit je ervaring als student, docent of onderwijsbestuurder. Deelnemers krijgen een kijkje in de toekomst van EdTech en krijgen de kans om te netwerken met ondernemers die de toekomst van het onderwijs willen innoveren.

Dit evenement zal waardevol zijn voor:

• ICT & Onderwijs medewerkers, die nieuwe oplossingen willen vinden voor educatievraagstukken
  • Medewerkers in Innovatie en Educatievernieuwing, die willen zien hoe Oderwijstechnologie kan worden gebruikt om het onderwijs te innoveren en te verbeteren
  • Docenten, die willen horen over de nieuwste Oderwijstechnologie, en hun kennis van het onderwijs in de klas willen delen
  • Studenten, die willen horen over de nieuwste apps en software in educatie
  • Ondernemers, die willen netwerken met succesvolle oprichters en medeoprichters
  • ICT managers, die een voorproefje willen krijgen van de toekomst van Oderwijstechnologie.

Maak kennis met de Startende Ondernemingen

In de bijgevoegde PDF vindt u video pitches van 1 minuut, probleemoplossende beschrijvingen en teaminformatie over alle 11 Startende Ondernemingen die deelnemen aan dit evenement!

Het SURF Acceleratieplan heeft als doel om onderwijs innovatie met ICT te stimuleren, 39 hogere onderwijsinstellingen in Nederland samen te brengen om samen te werken, en om momentum en kansen te creëren om substantiële sprongen voorwaarts te maken.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Cameron Hope.