Universiteit Leiden

nl en

Cursus

Workshop ‘Je onderzoek in de media’

Datum
donderdag 26 november 2020
Tijd
Locatie
Online

Meer aandacht voor jouw onderzoek in de media? En ben je post doc, UD, UHD of hoogleraar? Volg dan de gratis online workshop ‘Je onderzoek in de media’. In deze sessie van anderhalf uur krijg je handvatten om je onderzoek op een heldere en overtuigende manier voor te stellen aan de media en ontdek je de nieuwswaarde van jouw onderzoek. Tijdens de workshop wordt gewerkt met onderzoeksvoorbeelden van de deelnemers.

Voorbereiding: video en pitch

Voorafgaand aan de workshop ontvang je een videocursus die je op eigen tempo kunt bekijken. Aan de hand daarvan bereid je een eerste pitch voor, waar je mee aan de slag gaat tijdens de workshop. Als er voldoende plekken vrij zijn, kan de cursus ook gevolgd worden door promovendi.
 
Wat: Workshop ‘Je onderzoek in de media’
Waar: Online
Wanneer: Donderdag 26 november, 09:30 – 11:00
Voor wie: Post doc’s, UD’s, UHD’s en hoogleraren (promovendi, mits er voldoende plek is)
Hou er rekening mee dat er maximaal 25 personen kunnen deelnemen aan de workshop, dus registreer tijdig.
Voertaal: Engels (behalve als alle deelnemers Nederlands spreken)
 
Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar m.c.belderbos@hum.leidenuniv.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.