Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Week of Indonesia-Netherlands Education and Research

Datum
dinsdag 24 november 2020 - donderdag 26 november 2020
Locatie
Online

Van 24 t/m 26 november vindt de eerste editie van de Week of Indonesia-Netherlands Education and Research (WINNER) plaats, middels een digitaal platform. De dagen zullen in het teken staan van de wetenschappelijke samenwerking tussen Indonesië en Nederland.

Indonesië en Nederland kennen veel gebieden van wetenschappelijke en educatieve samenwerking. NWO, de Nederlandse Ambassade in Jakarta, de Indonesian Science Foundation (LIPI), KNAW, de Indonesian Young Academy of Sciences (ALMI) en Nuffic Neso Indonesië organiseren samen WINNER om deze lange samenwerking te vieren, uit te breiden en te verdiepen. WINNER wordt een jaarlijks terugkerende conferentie waar onderzoekers, beleidsmakers en maatschappelijke stakeholders uit Indonesië en Nederland hun onderzoeksresultaten presenteren en met elkaar in gesprek gaan over de samenwerking.

Door deelname krijgt met een goede indruk van de diversiteit in de thema’s en de wijze hoe samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek tussen Nederland en Indonesië wordt vorm gegeven, wat de kansen zijn voor financiering van gezamenlijk onderzoek en de wat de prioriteiten van de onderzoeksagenda’s zijn. Meer informatie en een aanmeldmogelijkheid vindt u op de website van WINNER. Deelname is kosteloos.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.