Talk to the Dean - promovendi - technische problemen opgeslost

dinsdag 3 november 2020
Kaltura Live Room

Door technische problemen zijn we 5 minuten later dan gepland begonnen.

Talk to the Dean: stuur je vraag in en doe mee

Op 3 november zal onze decaan Michiel Kreutzer vragen van medewerkers beantwoorden. Deze editie van Talk to the Dean is speciaal bedoeld voor alle promovendi van de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Heb je vragen over bijvoorbeeld thuiswerken, de toekomst van werken op kantoor, wil je zorgen delen of heb je een goed idee? Kom dan naar deze online bijeenkomst!

Vragen insturen

We verzoeken je vragen vooraf in te sturen via dit formulier.

Misschien is het mogelijk sommige vragen al tevoren te beantwoorden met informatie op de website. Zo hoopt Michiel zoveel mogelijk vragen te  beantwoorden. Het formulier sluit om 16:00 uur op 30 oktober. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij de bijeenkomst als je geen vraag hebt ingediend.

Sluit je aan bij de bijeenkomst

Je kan aansluiten bij de bijeenkomst via onderstaande link. Michiel is vanaf 12:00 uur online om alle vragen te beantwoorden.

Naar de Kaltura Live Room