Universiteit Leiden

nl en

Mars en Mercuriussymposium 2020: ‘Verankering van de krijgsmacht in de veranderende samenleving’

Datum
woensdag 11 november 2020
Tijd
Locatie
Online

Een terugkeer naar nationalisme en een verharding in internationale relaties: wereldwijde trends en ontwikkelingen die door de coronacrisis in het spotlicht gezet en zelfs versterkt zijn. Dat de coronacrisis impact heeft op onze samenleving is voor iedereen duidelijk. Dat de krijgsmacht een significante rol speelt in de aanpak van de crisis ook. 

De vier sprekers op het Mars en Mercuriussymposium 2020 schetsen hoe die mondiale ontwikkelingen in de internationale betrekkingen in het corona- en post-coronatijdperk zich manifesteren in het Nederlandse nationale domein, en hoe de krijgsmacht zich aanpast om in deze veranderende samenleving stevig verankerd te zijn en te blijven. 

Het symposium vindt dit jaar alleen online plaats. Kijk voor meer informatie  op kvbk.nl of scan de QR-code.

Meld je aan

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.