Universiteit Leiden

nl en

Festival

Internationale halve finale Famelab

Datum
woensdag 11 november 2020
Tijd
Locatie
Live streaming via het YouTube account van Famelab: https://www.youtube.com/user/famelab/

Over Famelab

De Leidse neuropsycholoog Liza Cornet vertegenwoordigt Nederland op woensdag 11 november 2020 in de halve finale van Famelab, de internationale wetenschapscommunicatie-competitie voor jonge wetenschappers. Bij Famelab gaat het er om het onderzoek zo helder mogelijk uit te leggen in maximaal drie minuten. Zonder Powerpoint of video, en met slechts twee voorwerpen ter ondersteuning.

Neuropsycholoog Liza Cornet won dit jaar de Leidse voorronde van Famelab en daarna ook de nationale finale. De jury roemde haar skills als ‘wetenschapscommunicator van de toekomst’. In de halve finale neemt Cornet het op tegen jonge wetenschappers uit Egypte, Griekenland, Duitsland, Italië, Quatar, Zuid Afrika, Thailand en de UK. 

Lees meer over de pitch waarmee Cornet de nationale finale won. 

Bekijk op 11 november 2020 de halve finale

De halve finale wordt op 11 november 2020 vanaf 17.00 uur live gestreamd via het YouTube account van Famelab. Op 16 november 2020 maakt de jury de winnaars van de twee halve finales bekend. De finale is op 26 november 2020. 
 

Famelab

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.