In gesprek met staatssecretaris Knops over de digitale toekomst

donderdag 12 november 2020
Online

Welke dilemma’s kom je tegen bij het ontwikkelen van de digitale overheid? Kan iedereen digitaal meekomen? Is de huidige overheid niet teveel decentraal georganiseerd en moet er een centraal ministerie komen? Moet er een 'OMT' op dit gebied komen? Wat wordt er van ons verwacht voor de digitale toekomst van de overheid?

Staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), verantwoordelijk voor de digitale overheid, geeft in een gastcollege op donderdag 12 november om 12.30 uur een korte toelichting op zijn plannen voor de digitale overheid. Daarna wil hij graag in gesprek met jullie over mogelijkheden, ideeën en dilemma’s.

Bij dit virtuele college zijn ook ambtenaren en partijen uit de digitale sector aanwezig, die benieuwd zijn naar jullie visie. Mocht je al vragen en/of ideeën hebben, geef deze vooral aan ons door bij de registratie.

Het gastcollege is een initiatief van de stichting Digitaal Burgerschap Nederland (DBN) samen met faculteit Governance and Global Affairs van Universiteit Leiden.

Livestream link en vragen

Het gastcollege is donderdag 12 november via deze link te bekijken. Probeer deze url in je broswer te plakken https://youtu.be/upZgdMiWBhI als de linkt niet werkt.

Vragen? Stuur een e-mail naar communicatie@fgga.leidenuniv.nl