Studievoorlichting

Honours College Fair 2020

donderdag 3 december 2020

Voor wie?

Het Honours College is een extracurriculair programma voor studenten die meer willen en kunnen, naast hun reguliere bacheloropleiding. Eerstejaars studenten kunnen zich aanmelden voor verschillende interdisciplinaire trajecten om hun vaardigheden te verbreden én te verdiepen. Nieuwsgierig naar wat het Honours College voor jou kan betekenen? Bezoek de online Honours College Fair en krijg antwoord op al jouw vragen, eenvoudig vanaf de bank!

Online Open Dag

De Honours College Fair vindt online plaats op donderdag 3 december tussen 16:00-19:30 en is hét moment om je te oriënteren op een eventuele Honours-loopbaan. Wees welkom bij onze digitale:

• presentaties, waardoor je alles komt te weten over het Honours College en de verschillende mogelijkheden om daar aan deel te nemen.
  • informatiemarkt, waar je met onze honourscoördinatoren en honoursstudenten kunt spreken, en je de verschillende honourstrajecten kunt ontdekken.

Klik op de link hieronder om je aan te melden voor de Honours College Fair 2020. Te zijner tijd ontvang je het rooster en een e-mail die toegang geeft tot het event op 3 december.

Wil je alvast meer weten over het Honours College?

Verlaat onze website om deze video te bekijken.