Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Coronacoaster: je zal maar student zijn tijdens Covid19

Datum
woensdag 25 november 2020
Tijd
Locatie
Kaltura Live Room

Coronacoaster: je zal maar student zijn tijdens Covid19

Is student zijn in tijden van corona een uitdaging? Mis je perspectief? Zoek je aansluiting met studiegenoten? Heb je behoefte aan een meer productieve dagindeling? Kun je wel een boost in je motivatie gebruiken?

Als jouw antwoord op één of meer van deze vragen ‘ja’ is, neem dan deel aan het 'coronacoaster webinar' op woensdag 25 november van 14.00 tot 16.00 uur. Deze sessie is Nederlandstalig; een Engelstalige sessie vindt plaats op 27 november. 

Tijdens het interactieve programma wissel je ervaringen uit met studiegenoten en ga je aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging met behulp van deskundig advies en praktische tools. De bijeenkomst is een mix van informeel contact, samen met studiegenoten werken aan persoonlijke doelen en geïnformeerd raken over professionele handvatten die je daartoe in kunt zetten. We besteden ook aandacht aan het integreren van de inzichten die je opdoet tijdens het webinar in jouw dagelijks leven als student.

Het webinar wordt georganiseerd door Joost Barendse (assessor), Hester Moinat (studentpsycholoog) en Rosalinde Spitters (vaardigheidsdocent). Aan het eind van het webinar is ruimte gereserveerd om hen vragen te stellen.

Je kunt je tot 24 november 16 uur aanmelden via dit formulier.

We kijken ernaar uit om je de 25ste te ontvangen bij ons webinar in Kaltura.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.