Universiteit Leiden

nl en

Lezing

Boeklancering en lezing over geschiedenis Bio Science Park

Datum
woensdag 25 november 2020
Tijd
Locatie
Online

BioPartner organiseert een boekpresentatie en lunchlezing door de Leidse historicus Cor Smit over de geschiedenis van het Leiden Bio Science Park en de rol van het bedrijf BioPartner hierin. Het event vindt plaats op woensdag 25 november 2020 van 12:30 – 13:00 uur, en is te volgen via de livestream

De lezing is een virtuele boekpresentatie gecombineerd met een lunchlezing van de Leidse historicus Cor Smit. Na afloop van de korte lezing wordt het boek dat Cor Smit heeft geschreven overhandigd aan het Bestuur van stichting Leiden Bio Science Park, vertegenwoordigd door wethouder Paul Dirkse van de gemeente Leiden en Hester Bijl, de vice-rector magnificus van de Universiteit Leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.