Universiteit Leiden

nl en

Debat

Talk to the Dean - studenten

Datum
maandag 12 oktober 2020
Tijd
Locatie
Kaltura Live Room

Talk to the Dean: stuur je vraag in en doe mee

Op maandag 12 oktober houdt onze decaan Michiel Kreutzer een inloopspreekuur om vragen van studenten te beantwoorden. Heb je vragen over bijvoorbeeld de toekomst van online onderwijs, thuis studeren, wil je zorgen delen of heb je een goed idee? Kom dan naar deze online bijeenkomst!

Vragen insturen

We verzoeken je vragen vooraf in te sturen via het vragenformulier.

Misschien is het mogelijk sommige vragen al tevoren te beantwoorden met informatie op de website. Zo hoopt Michiel zoveel mogelijk vragen te  beantwoorden. Het formulier sluit op 8 oktober om 17:00 uur. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij de bijeenkomst als je geen vraag hebt ingediend.

Sluit je aan bij de bijeenkomst

Je kan aansluiten bij de bijeenkomst via onderstaande link. Michiel is vanaf 12:00 uur online om alle vragen te beantwoorden. De voertaal van de bijeenkomst is Engels.

Naar de Kaltura Live Room
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.